Galleria K | KUVATAIDEKOULU | Muutoksen pyörteissä | 5.5.-23.5.2024

Näyttelyyn osallistuu 26 kuvataiteen perusopintojensa loppuvaiheessa olevaa Vantaan kuvataidekoulun oppilasta. Lopputyö on oppilaan opinnäytetyö ja samalla itsenäinen taideprojekti.

Vantaan kuvataidekoulun lopputyönäyttely MUUTOKSEN PYÖRTEISSÄ 5.5.-23.5.2024

Näyttelyyn osallistuu 26 kuvataiteen perusopintojensa loppuvaiheessa olevaa Vantaan kuvataidekoulun oppilasta. Lopputyö on oppilaan opinnäytetyö ja samalla itsenäinen taideprojekti. Lopputyö muodostuu taideteoksesta, portfoliosta ja lopputyönäyttelyyn osallistumisesta.

Nuorten taiteilijoiden työt ovat usein hyvin henkilökohtaisia. Aihepiiri on laaja, mutta käsitellä voidaan yksinäisyyttä, masennusta, kiusaamiskokemuksia ja kasvamista aikuisuuteen. Mutta aiheet voivat olla myös lapsuusmuistoista tai populaarikulttuurista kumpuavia. On hienoa nähdä nuorten taiteilijoiden into, heittäytyminen ja rohkeus, vaikka teoksen onkin tehty osana taidekoulun opintopolkua.

Monille nuorille taiteilijoille tähän lopputyönäyttelyyn osallistuminen voi olla myös ensimmäinen näyttelyyn osallistuminen. Vantaan kuvataidekoululle lopputyönäyttely on aina varma kevään merkki. Tällä kertaa olemme erityisen tyytyväisiä, koska osallistuvia lopputyöntekijöitä on niin monta ja koska olemme saaneet käyttöömme Galleria K:n tilat.

Juha Saari
rehtori
Vantaan kaupunki / Vantaan kuvataidekoulu

http://vkk.eepos.fi/
https://kuvataidekoulu.vantaa.fi/
http://www.facebook.com/vantaankuvataidekoulu

http://www.vantaa.fi/juhlavuosi #vantaa50 #kotonavantaalla #vanda50 #hemmaivanda

Posted in Näyttelyt, Uutiset.